Vilniaus r. besimušančių moterų vykę raminti pareigūnai susidūrė su audringu vyru Puolė pareigūnus žirklėmis

Gavę informacijos apie dvi besimušančias moteris, pareigūnai išvyko į iškvietimą, tačiau įvykio aplinkybės pasisuko kiek kitaip ir juos pasitiko agresyvus vyras, kurį teko uždaryti į areštinę, o prieš tai ir susigrumti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-22 09:45

Kaip informavo Policijos departamentas, šeštadienį, 19 val. 33 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus rajone, Pakonių kaime, name, mušasi dvi moterys.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, sulaikomas vyriškis aktyviais veiksmais priešinosi, žirklėmis bandė sužaloti Vilniaus apskrities VPK pareigūną bei spyrė kitam pareigūnui, kuris, suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Neblaivus (2,25 prom.) įtariamasis (gim. 1971 m.) atvesdintas į Vilniaus apskrities VPK pradėjo skųstis skausmais, todėl vasario 21 d. apie 1 val. buvo pristatytas į ligoninę, kur paaiškino, kad Vilniaus apskrities VPK patalpose jis buvo sužalotas. Vis dėlto vyras neįvardino, kas jį sužalojo.

Suteikus medikų pagalbą, vėl buvo uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.