Rudaminos gyventojo namuose rasta 15 litrų spirito

Rudaminos gyventojo namuose policijos pareigūnai aptiko apie 15 litrų alkoholio. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2021, 1:03 PM

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informaciją apie vykdomą neteisėtą veiklą, vasario 23 d. apsilankė Rudaminoje – vyro (gim. 1949 m.) bute policijos pareigūnai rado ir paėmė 3 plastikinius butelius, kuriuose buvo apie 15 litrų skysčio, turinčio stiprų alkoholio kvapą.

Skystis perduotas ekspertizei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. Tas, kas neturėdamas tikslo realizuoti neteisėtai pagamino, laikė, gabeno dešimt arba daugiau litrų naminių stiprių alkoholinių gėrimų arba nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių), padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.