Nuteistajam skirtame televizoriuje įmontuota krūva draudžiamų daiktų

Nuteistųjų sumanumui nėra ribų – draudžiamus daiktus pareigūnai tikrinimo metu randa netikėčiausiose vietose. Šįkart nuteistasis krūvą draudžiamų daiktų gavo atsiųstame televizoriuje.

Pradėta administracinė teisena.<br>KD nuotr.
Pradėta administracinė teisena.<br>KD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2021, 2:55 PM, atnaujinta Feb 25, 2021, 3:29 PM

Vasario 22 dieną į Marijampolės pataisos namus atkeliavo siuntinys, skirtas vienam iš šioje įstaigoje bausmę atliekančių asmenų. Nuteistajam buvo siunčiamas televizorius „Trevi“. Bet, kaip paaiškėjo tikrinant, siuntė vieną daiktą, o nuteistasis turėjo gauti net keletą.

Televizorius buvo kimšte prikimštas draudžiamų daiktų. Tikrinant atsiųstą televizorių rentgeno aparatu, kilo įtarimas, dėl jo „detalių“.

Išardžius siuntinį buvo rasti paslėpti 2 mobiliojo ryšio telefonai, muzikos leistuvas“iPod“, 3 bevielio ryšio modemai, 9 SIM kortelės, 2 tūtelės klijų „Moment“, USB laikmena SanDisk.

Dėl šio įvykio Marijampolės pataisos namuose yra pradėta administracinė teisena pagal LR ANK 226 str. Asmeniui, bandžiusiam perduoti draudžiamus nuteistiesiems turėti daiktus, gresia bauda nuo vieno tūkstančio iki trijų tūkstančių eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.