Policininkus 500 eurų vagyste kaltinęs varėniškis melavo, todėl pats stos prieš teismą

2020 m. birželio 22 d. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto ir vidaus tyrimų skyriaus pareigūnai pradėjo įvykio aplinkybių patikslinimą pagal 43 metų vyriškio pareiškimą dėl galimai Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnų įvykdytos nusikalstamos veikos.

Policininkus 500 eurų vagyste kaltinęs varėniškis melavo, todėl pats stos prieš teismą.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Policininkus 500 eurų vagyste kaltinęs varėniškis melavo, todėl pats stos prieš teismą.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2021, 5:03 PM, atnaujinta Mar 9, 2021, 5:07 PM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, vyras teigė, kad praėjusių metų birželio 12 d. apie 10 val. Varėnos r., Kuklių kaime, į jo namus buvo atvykę du Alytaus apskrities VPK Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnai, po kurių apsilankymo jis pasigedo kambaryje laikytų 5000 eurų.

Vyro pateikta informacija ir parodymai, peržiūrėjus mobiliųjų vaizdo stebėjimo kamerų ant tarnybinių uniformų įrašus, nepasitvirtino. Atsižvelgiant į tai, kad Varėnos policijos komisariate jo atžvilgiu atliekami keli ikiteisminiai tyrimai, vyras buvo įspėtas apie melagingų parodymų davimo pasekmes, tačiau teigė sakąs tiesą.

Buvo priimtas sprendimas pareiškėjo atžvilgiu pradėti ikiteisminį tyrimą dėl melagingo skundo ir dėl melagingo įskundimo ar pranešimo apie nebūtą nusikaltimą.

Surinkus reikalingus įrodymus byla kaltinamuoju aktu perduota į teismą. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.