Už radinį kalinio sutuoktinės iš Kretingos namuose moterį „papuošė“ apykoje

Anksčiau grožio paslaugas teikusiai 24 metų kretingiškei antrankiai uždėti po to, kai pareigūnai jos gyvenamojoje vietoje atliko kratą ir aptiko 60 gramų heroino. Tai – didelis narkotikų kiekis.

Kvaišalus savo namuose laikiusios kretingiškės laisvė iki teismo apribota.
Kvaišalus savo namuose laikiusios kretingiškės laisvė iki teismo apribota.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2021, 2:23 PM

Moters namuose dar buvo rasta ir uždraustų dopingo medžiagų – trys pakuotės tablečių, kaip įtariama, su anaboliniais androgeniniais steroidais.

Aptiktos elektroninės svarstyklės su kvaišalų pėdsakais.

Vaikų neturinti kretingiškė buvo uždaryta į policijos areštinę, jai pateikti įtarimai dėl dopingo ir narkotinių medžiagų laikymo turint tikslą jas platinti.

Teismas moteriai skirtas kardomąsias priemones sušvelnino – paleista iš areštinės ji niekur negali išvykti be teisėsaugos institucijų leidimo, dienas leidžia namuose su elektronine apykoje.

Kretingiškės namuose buvo rasta 8000 eurų, kaip įtariama, gautų iš nusikalstamos veiklos. Laikinai apribotos jos teisės naudotis šiais pinigais ir 3000 eurų vertės automobiliu.

Pernai rudenį Klaipėdoje policija atskleidė grupę narkotikų platintojų. Tarp sulaikytųjų nusikalstamos veiklos organizavimu buvo įtariamas kretingiškės 29 metų vyras.

Nuteistas kvaišalų prekeivis nenurimo ir už grotų – Kalėjimų departamento pareigūnai įtarė, kad jis su bendrininku organizuoja dopingo ir kvaišalų platinimo verslą už pataisos namų ribų.

Tuomet į darbą kibo su kvaišalų platintojais kovojantys Klaipėdos policijos kriminalistai – išsiaiškinta, kad bausmę atliekančio vyro žmona galėjo prisidėti ir vykdyti nuteistųjų nurodymus.

Su įkalčiais sulaikytai jaunai moteriai gresia sutuoktinio likimas, jeigu bus įrodyta, kad artimo žmogaus įkalbėta laikė, gabeno ir perduodavo kvaišalus su gaujos veikla susijusiems asmenims.

Už neteisėtą didelio kiekio narkotinių ir psichotropinių medžiagų laikymą turint tikslą jas platinti numatyta laisvės atėmimo bausmė nuo 8 iki 10 metų.

Jauna Kretingos gyventoja, kurios vyras jau atlieka bausmę už narkotinių medžiagų platinimą, veikiausiai tęsė nelegalų verslą ir įkliuvo policijos pareigūnams su įkalčiais. Jos namuose buvo rasta heroino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.