Pasidėjęs pistoletą ant BMW stogo vyras jį pamiršo ir nuvažiavo – ginklas dingo

Joniškio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl ginklo laikymo taisyklių pažeidimų ir ieško pamesto pistoleto, kurį savininkas tiesiog pamiršo ant savo BMW stogo.

Joniškio r. vyras pamiršo pistoletą ant automobilio stogo, ginklas dingo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Joniškio r. vyras pamiršo pistoletą ant automobilio stogo, ginklas dingo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2021, 9:30 AM, atnaujinta Mar 27, 2021, 9:40 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, kovo 26 d. apie 16 val. Joniškio r., Bariūnų kaime, pastebėta, kad nuo automobilio BMW 320 stogo dingo teisėtai laikomas pistoletas su dėtuve, kurioje buvo 8 šoviniai.

Šiaulių apskrities VPK suteikia kiek konkretesnės informacijos apie įvykio aplinkybes. Pasak pranešimo, Joniškio r., Bariūnų kaime, Žemynos g., vyras (gim. 1996 m.), pažeidė teisėtai turimo šaunamojo ginklo PM su dėtuve ir 8 šoviniais laikymo taisykles, paliko ginklą ant automobilio stogo, važiuodamas jį prarado.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šaunamojo ginklo, šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų laikymo taisyklių pažeidimo.

Įstatymai numato, kad tas, kas pažeidė teisėtai turimo šaunamojo ginklo, šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų laikymo taisykles ir dėl to sudarė sąlygas kitam asmeniui neteisėtai jais pasinaudoti, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu.

Tai jau ne pirmas toks atvejis šią savaitę, kai išsiblaškęs savininkas praranda savo ginklą. Trečiadienį apie dingusį pistoletą policijai pranešė vienas vilnietis. 

Jei norite paskaityti daugiau apie tai, kaip buvo rastas dingęs vilniečio ginklas, spauskite čia.

Po kelių valandų ginklas buvo rastas išsiblaškiusio vyriškio žmonos automobilyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.