Iš Airijos atskridusį chuliganą pasieniečiams teko tramdyti jėga ir antrankiais

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė Marijampolės rajono gyventoją, atskridusį iš Airijos. Vyras, įtariama, buvo padauginęs alkoholio. Už chuliganišką elgesį atvykimo terminale VSAT pareigūnams jį teko tramdyti jėga ir antrankiais.

Girtas vyras buvo sulaikytas.<br>VSAT nuotr.
Girtas vyras buvo sulaikytas.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2021, 9:55 AM

Pirmadienį apie 22 val. Kauno oro uoste tarnaujantys pasieniečiai iš čia dirbančių tarnybų gavo pranešimą apie incidentą atvykimo terminale. Tarp iš Airijos sostinės Dublino atskridusių keleivių buvo, įtariama, neblaivus ir chuliganiškai besielgęs vyras. 36-erių Marijampolės rajono gyventojas kabinėjosi prie žmonių, triukšmavo, plūdosi, šlapinosi viešoje vietoje ir elgėsi neadekvačiai.

Pasieniečiams atskubėjus į incidento vietą jis nevykdė VSAT pareigūnų reikalavimų, nekreipė dėmesio į paliepimus nusiraminti. Dėl to pasieniečiai panaudojo jėgą ir agresyvų keleivį sulaikė bei surakino antrankiais. Vyras buvo atvesdintas į VSAT tarnybines patalpas ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą.

Kiek vėliau atlikus formalumus sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems Kauno policininkams, kurie tirs šį incidentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.