Po teisėsaugos spąstų Dubajuje – akibrokštas Lietuvai: Rusijos mafijos šulas ramiai ruošiasi namo Gali žinoti atsakymus dėl R.Daškevičiaus nužudymo

Po skambios operacijos Dubajuje sulaikant Kaliningrado politiką ir nusikalstamo pasaulio šulą Olegą Škilį, Lietuvos teisėsauga sulaukė netikėto akibrokšto. Pranešama, kad Lietuvos prašymu Dubajuje sulaikytas O.Škilis mūsų šalies nepasieks – jis jau ruošiasi sugrįžti į Kaliningradą.

 O.Škilis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame skelbia, kad sugrįžta į Kaliningradą.<br> Instagram nuotr.
 O.Škilis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame skelbia, kad sugrįžta į Kaliningradą.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2021, 1:40 PM, atnaujinta Apr 16, 2021, 1:48 PM

Lietuva dėl O.Škilio suėmimo anksčiau kreipėsi į Interpolą. Tai buvo padaryta, kai iš areštinės buvo paleistas jo geras bičiulis Kauno nusikalstamo pasaulio veikėjas Rolandas Dromantas bei Robertas Užukauskas, pravarde rublis.

Apie Lietuvos paspęstus spąstus O.Škiliui plačiai rašė „Lietuvos rytas“.

Tačiau pats O.Škilis savo „Instagram“ parodė, kad Dubajuje valgo skaniausius pusryčius ir pranešė, kad ramiai ruošiasi sugrįžimui į Kaliningradą. 

Kaip anksčiau rašė „Lietuvos rytas“, Dubajuje surengta O.Škilio sulaikymo operacija galėjo iš esmės pakeisti kelių mūsų šalyje įvykdytų garsių žmogžudysčių tyrimą.

Kuo šis veikėjas kaltinimas oficialiai neskelbiama, bet manoma, kad jis galėjo organizuoti Daškinių gaujos vadeivos Remigijaus Daškevičiaus ir verslininko Valdo Jakučio nužudymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.