Alytaus pataisos namuose bausmę atliekantis nuteistasis pasišalino iš darbo vietos

Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos informuoja, kad 2021 m. balandžio 19 d. pasigesta Alytaus pataisos namų atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančio nuteistojo Rainuoldo Zacharovo, gimusio 1976 m.

R.Zacharovas.<br>KD nuotr.
R.Zacharovas.<br>KD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-19 18:00

R.Zacharovas, įdarbintas valstybės įmonėje „Mūsų amatai“, buvo išvežtas į Vilnių atlikti baldų surinkimo darbus. Nuteistasis pasišalino iš darbo vietos.

Apie įvykį informuoti Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai. Vyksta nuteistojo paieška. Turinčius informacijos apie Rainuoldo Zacharovo buvimo vietą prašoma paskambinti telefonu 112.

Bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose asmenys turi teisę savarankiškai be apsaugos lankytis gydymo įstaigose, parduotuvėse, palikti pataisos namų teritoriją darbo arba darbo paieškos tikslais.

Dėl pasitaikančio nuteistųjų piktnaudžiavimo atvirosiose kolonijose suteiktomis teisėmis Kalėjimų departamentas yra pateikęs siūlymus, kaip sumažinti pasišalinimo iš atvirųjų kolonijų rizikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.