Paaiškėjo naujos šeimos dramos Elektrėnuose detalės: į butą įžengęs aukos giminaitis išvydo kraupų vaizdą Nužudęs draugę, pensininkas pasitraukė iš gyvenimo

Pirmadienį paaiškėjo daugiau detalių apie kruviną šeimos dramą Elektrėnuose – policijos duomenimis, 75 metų vyras mirtinai sumušė savo 62 metų draugę, o paskui pats pasitraukė iš gyvenimo. Negyvą porą sekmadienį aptiko nužudytos moters giminaitis.

 Paaiškėjo daugiau detalių apie kraupiu nusikaltimu virtusią šeimos dramą Elektrėnuose. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Paaiškėjo daugiau detalių apie kraupiu nusikaltimu virtusią šeimos dramą Elektrėnuose. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2021, 4:13 PM, atnaujinta Apr 19, 2021, 4:18 PM

Vietos gyventojai naujienų portalui lrytas.lt pasakojo, jog pardavėja netoli nuo savo namų dirbusi moteris sekmadienio rytą turėjo sėsti prie kasos, tačiau prasidėjus pamainai nepasirodė, į bendradarbių skambučius neatsiliepė.

Sunerimę kolegos iškart susisiekė su pardavėjos dukra, dirbančia miesto degalinėje.

Duktė tuo metu dirbo, todėl paprašė giminaičio, kad šis nueitų į mamos namus Sodų gatvėje ir pažiūrėtų, ar neatsitiko kažkas negera.

Apie 9 valandą ryto įžengęs į vidų, pastarasis nustėro iš siaubo – lovoje gulėjo visa sudaužyta buto šeimininkė, ant jos kūno buvo uždėta antklodė. Atvykę medikai konstatavo jos mirtį.

Portalo lrytas.lt žiniomis, moteriai buvo suduota daugybė smūgių į galvą ir kitas vietas.

Kitame kambaryje rastas nusižudęs jos sugyventinis. 

Vietos gyventojai apie nužudytą pardavėją atsiliepė tik gerais žodžiais – linksma, paslaugi, svaigalais nepiktnaudžiaudavusi. Moteris prekybos srityje dirbo daugelį metų.

Bendradarbiai jos draugo akyse nebuvo matę.

Poros draugystė truko ne vienerius metus.

Kalbama, jog vyriškis nuolat Elektrėnuose negyvendavo, atvykdavo pas draugę iš Alytaus, o po kurio laiko vėl išvažiuodavo.

Vietos gyventojų žiniomis, žudikas buvo pavydaus būdo.

„Nejaugi kaimynai nieko nematė, negirdėjo? Smurtą šeimose patiriančios aukos pačios dažnai nedrįsta kreiptis pagalbos, tačiau aplinkiniai apie šias bėdas paprastai žino.

Žino, bet nepadeda – nei patys užstoja, nei atsakingas tarnybas kviečia. Laiku neužkertant kelio smurtui, įvyksta tragedijos“, – piktinosi Elektrėnų Senamiesčio seniūnaitė Birutė Grybauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.