Neeilinė vagystė Kupiškyje – pavogė 40 tonų skaldos ir asfalto mišinio

Kupiškio rajone įvykdyta keista vagystė – pavogta apie 40 tonų kelio remontui naudojamo skaldos ir asfalto mišinio. Kur jis atsidūrė ir kieno tai darbas, kol kas neaišku.

Repeniškio kaimo apylinkėse šalia Alizavos buvo išpilta apie 80 tonų skaldos ir asfalto mišinio. Jis buvo skirtas keliams remontuoti.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Repeniškio kaimo apylinkėse šalia Alizavos buvo išpilta apie 80 tonų skaldos ir asfalto mišinio. Jis buvo skirtas keliams remontuoti.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-01 12:59, atnaujinta 2021-06-01 13:05

Repeniškio kaimo apylinkėse šalia Alizavos buvo išpilta apie 80 tonų skaldos ir asfalto mišinio. Jis buvo skirtas keliams remontuoti.

Šio mišinio nereikia lyginti asfaltavimo volais, užtenka jį papilti ant duobių ir automobiliams važinėjant jis po kiek laiko savaime sukietėja.

Į didelę krūvą supiltas mišinys buvo vežamas į remonto vietas.

Pavogtą skaldos ir asfalto mišinį bendrovė įvertino 650 eurų.

Neabejojama, kad veikė keli vagys. Be to, mišinį pakrauti ir išvežti nusikaltėliams reikėjo technikos. Galinguose vilkikuose telpa 25 tonų krovinys, tad grobiui išgabenti vagims prireikė atlikti bent du reisus.

Gyventojai tvirtino nieko įtartino nepastebėję, o jeigu ir matė važinėjančias sunkiasvores mašinas, pamanė, kad dirba tikri kelininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.