Šilutės ir Utenos pareigūnai turėjo reikalų su neramiais sulaikytaisiais Vyrai daužė sulaikymo patalpas, prireikė medikų

Šilutės ir Utenos pareigūnai susidūrė su agresyviais sulaikytaisiais, kurie nenustygo sulaikymo patalpose ir taip prisidarė dar daugiau nemalonumų.

Vyrams prireikė medikų pagalbos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Vyrams prireikė medikų pagalbos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2021, 9:16 AM

Policijos departamento duomenimis, šeštadienį, apie 23 val. 53 min. Šilutėje, Pievų gatvėje, dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikytas ir į tarnybinio automobilio „VW Transporter“ laikino sulaikymo kamerą uždarytas neblaivus (pasitikrinti blaivumą atsisakė) vyras (gim. 1974 m.).

Sulaikytasis agresyviai elgdamasis ir spardydamas kojomis, sulaužė vidinės sienos apdailą bei susižalojo koją.

Įtariamasis dėl patirto sužalojimo medikų apžiūros atsisakė, uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Sekmadienį, apie 19 val. 15 min. Utenos apskrities VPK ilgalaikio sulaikymo patalpoje sulaikytasis (gim. 1968 m.) pagal LR BK 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas) apgadino baldus, bandė išdaužti lango stiklą.

Vyrui suteikta medikų pagalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.