Vilniaus ir Kauno oro uostuose sulaikyti du teisingumo vengę lietuviai

Vilniaus ir Kauno oro uostuose pasieniečiams įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai – Londone nuolat gyvenantis vyras ir panevėžietis.

Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 247 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 247 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2021, 11:45 AM

Penktadienį pasieniečiai Kauno oro uoste sulaikė iš Anglijos miesto Lutono atskridusį lietuvį. Paaiškėjo, kad Londone, Jungtinėje Karalystėje, nuolat gyvenančio vyro kaip vengiančio atlikti bausmę ieškojo Klaipėdos policija. Jo paieška paskelbta prieš šešerius metus.

Sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė į oro uostą atvykusiems policininkams.

Tą pačią dieną Vilniaus oro uoste pasieniečiai tikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vienas atvykusiųjų, Panevėžio rajone gyvenantis 36-erių vyras, taip pat turi nemalonumų su teisėsauga. Nustatyta, kad jis yra nuteistas arešto bausme ir vengia ją atlikti. Vyro paiešką Vilniaus policija buvo paskelbusi kovo viduryje.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam sostinės policijos konvojui.

Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 247 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.