Įtariamasis Vilniuje nuo policijos sugebėjo pasprukti su abiem sulaužytom kojom Rastas tik po 2,5 val.

Vilniuje per kratą per langą iššokęs ir abi kojas susilaužęs įtariamasis sugebėjo pasprukti nuo pareigūnų. Vyras slapstėsi 2,5 valandos, kol galiausiai vis tiek buvo pastebėtas.

Įtariamasis Vilniuje nuo policijos sugebėjo pasprukti su abiem sulaužytom kojom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Įtariamasis Vilniuje nuo policijos sugebėjo pasprukti su abiem sulaužytom kojom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2021, 8:52 AM, atnaujinta Jun 10, 2021, 11:24 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 9 d. apie 12 val. 38 min. Vilniuje, Vaduvos g., kratos metu, nuo pareigūnų, iššokęs pro buto langą, pabėgo įtariamasis vagyste (gim. 1994 m.).

Tą pačią dieną apie 15 val. 18 min. Vilniuje, Vaduvos g., prie namo, vyras rastas sužalotas, jis paguldytas į ligoninę.

Ši trumpa Policijos departamento žinutė neatspindi viso situacijos, kuri iš tiesų nutiko atliekant kratą įtariamojo namuose.

Lrytas.lt duomenimis, įtariamasis šoko pro antro aukšto langą. Nors bute kartu buvo ne vienas policijos pareigūnas, tai vyrui nesutrukdė prisitaikius nuo jų pasprukti.

Į pabėgimą iš karto reagavo policijos patruliai. Išbėgę į lauką, jie puolė bėglio ieškoti, tačiau jo surasti nepavyko. Vyras dingo.

Maždaug po 2,5 valandos policija gavo pranešimą apie tai, kad Vaduvos g., prie daugiabučio, guli vyras. Atvykę pareigūnai iš karto atpažino bėglį.

Paaiškėjo, kad šokdamas pro langą įtariamasis susilaužė abi kojas. Tačiau tai jam netrukdė pasprukti ir kuriam laikui pasislėpti.

Laikinasis Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato viršininkas Vladimiras Deriaginas agentūrai BNS sakė, kad vyras iššoko pasirašant kratos protokolus.

Įtariama, kad vyras vartoja narkotikus, teisme viena byla jau nagrinėjama, policija dar tiria bylą dėl dviračių vagysčių.

„Asmuo buvo ieškomas, mes tiriame bylą dėl dviračių vagysčių“, – BNS sakė jis. Policininkams kratos metu pavyko rasti įkalčių.

Apie sužalotąjį policijai praėjus kelioms valandoms po įvykio pranešė medikai, kai bėglys kreipėsi į juos dėl patirtų traumų, informavo BNS.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.