Du BMW automobiliu po Vilnių raižę girti jaunuoliai pateko į policijos rankas

Šeštadienio pavakare Vilniuje išgėrus BMW automobiliu pasivažinėti nusprendę du 25 metų vaikinai netruko atsidurti policijos komisariate.

 Demaskuoti girtą vairuotoją policijos pareigūnams padėjo pilietiško vilniečio skambutis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Demaskuoti girtą vairuotoją policijos pareigūnams padėjo pilietiško vilniečio skambutis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-26 20:39

Demaskuoti girtą vairuotoją pareigūnams padėjo pilietiškas vilnietis, kuriam kilo įtarimas, kad automobiliu važiuojantys jaunuoliai yra girti.

18 val. 42 min. bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs vyras pranešė prie Generalinės prokuratūros pastato pastebėjęs automobilį BMW, kurio vairuotojas ir keleivis, jo manymu, gali būti girti.

Į įvykio vietą pasiųsti pareigūnai įtartiną automobilį sustabdė Žirmūnų, Šeimyniškių bei Tuskulėnų gatvių žiedinėje sankryžoje.

Patikrinus alkoholio matuokliu įtarimai dėl vairuotojo girtumo pasitvirtino – BMW vairavusiam 25 metų vaikinui buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Kadangi girtumas buvo didesnis už 1,5 promilės, dėl vairavimo girtam pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojas buvo uždarytas į areštinę, o baigus ikiteisminį tyrimą turės stoti prieš teismą.

Jis taip pat neteks ir automobilio, kurį vairavo.

Į policijos komisariatą buvo išvežtas ne tik girtas BMW vairuotojas, bei ir jo keleivis, kuris agresyviai elgėsi ir trukdė pareigūnams.

Ar šis vaikinas savo elgesį ir tukdymą pareigūnams bus patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, ar atsipirks tik administracine bauda, paaiškės patikslinus visas šio įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.