Marijampolės kriminalistai užkardė dviejų narkotinių bei psichotropinių medžiagų platinimo „taškų“ veiklą

Birželio 30 dieną Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai Jurbarko mieste sulaikė asmenį, platinantį psichotropinę medžiagą – amfetaminą. Tuo pačiu metu buvo sulaikytas ir amfetamino įsigijęs Jurbarko miesto gyventojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2021, 3:42 PM

Kratų metu pas įtariamuosius gyvenamosiose vietose rasta ir paimta galimai psichotropinės medžiagos – amfetamino bei neaiškios kilmės galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Iš viso kratų metu rasta ir paimta apie 100 gramų galimai psichotropinių medžiagų.

Per šių metų birželio mėnesį tai jau antra tokia Marijampolės apskrities VPK KPONTS pareigūnų operacija, kurios pagrindinis tikslas užkardyti narkotinių ar psichotropinių medžiagų platintojų veiklą Marijampolės apskrityje. Birželio 14 dieną Marijampolės apskrities VPK KPONTS pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje sulaikė Kalvarijos savivaldybės gyventoją, platinusį narkotines medžiagas – kanapes.

Sulaikymo metu buvo sulaikyti ir narkotinių medžiagų – kanapių įsigiję asmenys. Kratos metu įtariamojo naudojamame garaže bei automobilyje rasta ir paimta apie 100 gramų narkotinės medžiagos – kanapių.

Dėl įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 260 str. 1 dalį (gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų).

Ikiteisminius tyrimus kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?