Bankomate rastus pinigus pasiėmęs vyras turės atsakyti už vagystę

Naujojoje Akmenėje bankomate rastus pinigus pasisavinęs vyras radiniu džiaugsis neilgai.

 Svetimais pinigais susigundžiusį vyriškį užfiksavo bankomate įrengta vaizdo stebėjimo kamera.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
 Svetimais pinigais susigundžiusį vyriškį užfiksavo bankomate įrengta vaizdo stebėjimo kamera.<br> T.Bauro asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-07 12:34

Svetimais pinigais susigundžiusį vyriškį užfiksavo bankomate įrengta vaizdo stebėjimo kamera – jam teks atsakyti už vagystę.

Pranešimą apie Naujojoje Akmenėje, iš V.Kudirkos gatvėje esančioje parduotuvėje įrengto bankomato pasisavintus pinigus policijos pareigūnai gavo liepos 6-ąją 11 val. 54 min.

Į policiją kreipėsi 62 metų moteris, kuri sakė netekusi 800 eurų.

Pinigų iš bankomato pasiimti sumaniusi moteris nuo bankomato nuėjo dar prieš jam išduodant pinigus. Netrukus sugrįžusi atgal ji pinigų jau neberado.

Tyrimą pradėję pareigūnai peržiūrėjo bankomate įrengtos vaizdo stebėjimo kameros įrašus.

Paaiškėjo, kad 800 eurų pasiėmė prie šio bankomato priėjęs vyras. Pareigūnai peržiūrėjo ir parduotuvėje įrengtų vaizdo stebėjimo kamerų įrašus.

Paaiškėjo, kad dalį bankomate rastų pinigų šis vyras iškart išleido apsiprekindamas parduotuvėje.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kadangi svetimais pinigais susigundžiusį vyrą užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, jį surasti pareigūnams neturėtų būti sunku.

Svetimus pinigus pasisavinusiam vyriškiui teks ne tik gražinti pasisavintus 800 eurų, bet ir už tai atsakyti teisme. Svetimų pinigų pasisavinimas iš bankomato yra traktuojamas kaip vagystė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.