Pikantišką virtualią fotosesiją aptaręs virtualus patrulis: komentarų ir pamokslų nereikia

Feisbuke patruliuojantis virtualus policijos patrulis trečiadienį aptarė vieną pikantišką fotosesiją, po kurios dar kartą visų savo sekėjų paprašė būti atsargiems ir atidiems, kad nepakliūtų į panašias situacijas.

 Policijos virtualus patrulis aptarė virtualią fotosesiją.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Policijos virtualus patrulis aptarė virtualią fotosesiją.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2021, 3:23 PM, atnaujinta Jul 14, 2021, 3:34 PM

„Norime su Jumis pasidalinti nekasdienine situacija“, – trečiadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė virtualus patrulis.

Įspėjęs, kad kalba netaisyta, jis pacitavo gautą žinutę: „Sveiki. Pakliuvau į nemalonią situaciją apie kurią noriu pranešti. Per grupę, kuria naudojuosi Facebook’e, kurioje ieškoma fotografų/modelių ne kartą radau gerus ir patikimus fotografus. Viena moteris pamačiusi, jog domiuosi fotosesija, su manimi susisiekė. Paklausė ar dar domina fotosesija, man atsakius jog domina – paskambino.

Prisistatė dirbanti įmonėje (pavadinimas žinomas) ir ieško modelio bikini/apatinio trikotažo fotosesijai, ieško skubiai, nes turėjusi fotografuotis mergina negali. Pasiūlė susiskambinti po 10 minučių vaizdo skambučiu per messenger ir būti su maudymosi kostiumėliu.

Susiskambinus vaizdo skambučiu, jos kamera nebuvo įjungta, buvo įjungta mano. Manęs prašė atsistoti iš šonų, priekio, nugara ir prasieiti. Vėliau pradėjo prašyti atsiklaupti ant kelių ir būti pasirėmus rankomis – to aš nedariau. Siūlė už fotosesiją 1200€, sakydama, kad tai reklaminė fotosesija, kuri vyks Klaipėdoje prie baseino. Pokalbio pabaigoje pasakė, jog šiandien vakare arba rytoj ryte man viską praneš.

Po šio pokalbio sulaukiau dar vieno skambučio, su asmeniniu klausimu. Kalbėjusi moteris pasakė, jog ji yra biseksuali ir ar aš norėčiau su ja pabendrauti, man atsisakius ji dar kartą paminėjo, kad šiandien vakare arba rytoj ryte su manimi susisieks. Po pokalbio dar sulaukiau žinutės koks mano ūgis, jau supratus, kad kažkas negerai, neatrašiau, susisiekiau su anksčiau įvardintos įmonės vadove, kuri patikino, jog toks žmogus nedirba ir tokia fotosesija neegzistuoja.

Tos moters, kuri man skambino facebook’o profilis po pokalbio ištrintas.“

Virtualus patrulis, pacitavęs laišką konstatavo, kad situacija neeilinė, dėl jos kyla daug minčių ir klausimų.

„Ar vaizdo skambutis galėjo būti įrašinėjamas, ar daromos ekrano nuotraukos? Jei taip, kur tos nuotraukos gali „nukeliauti“. Kas buvo už ekrano ribų? Ar moteris paskambinusi tai darė asmeniniais tikslais ar turėdama kitų užmojų?

Komentarų ir pamokslų čia tikrai nereikia, pamoka puikiai išmokta. Norime dar kartą atkreipti visų dėmesį: būkite atsargūs bei atidūs, kad į panašią situaciją nepakliūtumėt ir Jūs“, – perspėjo virtualus patrulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.