Lentvaryje sulaikyti narkotikų turėję jaunuoliai

Lentvaryje patruliavę policininkai patikrino jaunuolius ir pas juos rado narkotinių medžiagų. Kvaišalus jie bandė paslėpti trumpikėse.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>lrytas.lt koliažas
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>lrytas.lt koliažas
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 23, 2021, 3:53 PM, atnaujinta Jul 23, 2021, 4:07 PM

Įtariamieji uždaryti į areštinę, pradėti du ikiteisminiai tyrimai, pranešė policija.

Ketvirtadienį, apie 22 val., Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Lentvaryje, Klevų alėjoje, pastebėjo automobilį BMW.

Jo vairuotojas, pamatęs policijos ekipažą, staiga pasuko į šalikelę, kur vyksta geležinkelio pervažos darbai ir tolesnio pravažiavimo nėra. Privažiavę arčiau, pareigūnai pamatė jame sėdinčius tris jaunuolius – vienas jų policijai žinomas kaip vartojantis narkotines medžiagas.

Pareigūnai pastebėjo, kad šis jaunuolis staigiu rankos judesiu kažką įsikišo į kelnes, todėl policininkai nutarė jaunuolius patikrinti. Per patikrinimą pareigūnams žinomas jaunuolis, 24-erių metų lentvariškis, iš trumpikių išsitraukė plastikinį maišelį su augalinės kilmės galbūt narkotine medžiaga.

Jis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kiti automobiliu važiavę asmenys uždraustų medžiagų ar daiktų neturėjo.

Įtariamajam buvo atliktas šlapimo testas – paaiškėjo, kad jis jau vartojęs marihuanos ir amfetamino.

Apie 2.50 val. Reagavimo skyriaus patruliams, tęsiantiems patruliavimą Lentvaryje, įtarimų sukėlė šalikelėje stovintis automobilis „Volvo S80“ – jo vairuotojas, pamatęs artėjančius pareigūnus, pradėjo važiuoti.

Pareigūnai sustabdė „Volvo“ automobilį, jame buvo du jaunuoliai. 20-metis keleivis jaudinosi ir tik pareigūnams pradėjus patikrinimą, jis iš trumpikių išsitraukė cigarečių pakelį. Jame buvo folijos gniužulas su augalinės kilmės galbūt narkotine medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis uždarytas į areštinę. Šio jaunuolio atliktas šlapimo testas parodė, kad jis jau vartojo marihuanos ir kokaino.

Per beveik septynis šių metų mėnesius Trakų policijos pareigūnai pradėjo 29 ikiteisminius tyrimus dėl rastų ir iš nelegalios apyvartos išimtų narkotinių medžiagų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.