Kauno policija prašo atpažinti save Laisvės alėjoje patenkinusį vyrą

Kauno policija kreipiasi į visuomenę ir prašo pagalbos atpažįstant vyrą, kuris patenkino pats save tiesiog sėdėdamas ant suoliuko Laisvės al.

 Kauno policija prašo atpažinti save Laisvės alėjoje patenkinusį vyrą.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kauno policija prašo atpažinti save Laisvės alėjoje patenkinusį vyrą.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2021, 4:38 PM, atnaujinta Aug 12, 2021, 4:44 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime, pareigūnai atlieka tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kuomet liepos 11 d. apie 2 val. 54 min. Kaune, Laisvės al. ir Vasario 16-osios g. sankirtoje, nenustatytas asmuo pašalinių asmenų akivaizdoje viešai tenkino savo lytinę aistrą, taip demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 700 64 256 arba rašyti el. p. lile.zukaite@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.