Vilniaus pareigūnai sulaikė tris narkotikų disponavimu įtariamus jaunuolius

Trys jauni vyrai įkliuvo sostinės pareigūnams už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Vieno jų namuose kratos metu rasta galimai narkotinių medžiagų. Visi jie uždaryti į areštinę, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomųjų priemonių jiems skyrimo.

Vieno jaunuolio namuose atlikta krata.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr. 
Vieno jaunuolio namuose atlikta krata.<br>Vilniaus apskr. VPK nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2021, 1:38 PM

Atliekant neviešo pobūdžio informacijos patikrinimą,Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė du asmenis (gim. 1990 m.), kurie įsigijo galimai narkotinių medžiagų.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Atlikus kratą narkotikų platintojo (gim. 2001 m.) namuose, Savanorių prospekte, Vilniuje, buvo rasta ir paimta augalinės kilmės galimai narkotinės psichotropinės medžiagos, taip pat 35 tabletės bei 3 080 eurų, galimai gauti iš neteisėtos veiklos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.).

Visi trys asmenys teisėsaugai žinomi, bus sprendžiamas klausimas dėl kardomųjų priemonių jiems skyrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.