Sustabdę automobilį Kretingos pareigūnai atskleidė vagystę

Kretingoje sustabdę automobilį, pareigūnai jame rado ne tik narkotikų, bet ir išaiškino prieš kelias savaites įvykdytą vagystę.

 Sustabdę automobilį Kretingos pareigūnai atskleidė vagystę.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Sustabdę automobilį Kretingos pareigūnai atskleidė vagystę.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2021, 10:54 AM, atnaujinta Sep 7, 2021, 10:58 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, rugsėjo 2 d. ryte Kretingos r. PK pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, Savanorių g., Kretingoje, sustabdė 1992 m. gimusio vyro vairuojamą automobilį „Toyota“.

Paaiškėjo, kad transporto priemonė nėra drausta privalomuoju draudimu, jai neatlikta privalomoji techninė apžiūra. Negana to, tarnybinis šuo Mėta automobilyje rado maišelį ir folijos lankstinuką su milteliais, bei buteliuką su skysčiu, kaip įtariama narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Vėliau, atliekant apžiūras patalpose, kuriomis naudojasi vaikinas, Kretingoje esančiame garaže buvo rastas dar vienas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai narkotinėmis medžiagomis. O kitame Kretingos rajone esančiame garaže buvo rasta vibro plokštė, kuri galimai buvo pavogta prieš keletą savaičių iš statybvietės Kretingoje.

Anksčiau neteistam, bet už administracinius nusižengimus baustam vaikinui pareikšti įtarimai dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagos turint tikslą jas platinti. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.