Vilniuje iš Londono nusileido lėktuvas, pilnas britų policijos prižiūrimų deportuotų lietuvių

Iš Londono antradienį specialiu reisu į Vilniaus oro uostą atskridusiame lėktuve buvo 18 Lietuvos piliečių. Jie iš Anglijos išsiųsti už ten padarytus nusikaltimus ir nusižengimus. Lietuvius lydėjo 52 Anglijos pareigūnai. Vienas išsiųstųjų buvo ieškomas ir Lietuvoje.

Vilniuje iš Londono nusileido lėktuvas, pilnas britų policijos prižiūrimų deportuotų lietuvių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vilniuje iš Londono nusileido lėktuvas, pilnas britų policijos prižiūrimų deportuotų lietuvių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-28 14:08, atnaujinta 2021-09-28 14:12

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, antradienį po vidudienio specialiu reisu iš Anglijos sostinės Londono į Vilnių buvo parskraidinta 18 Lietuvos piliečių, kuriems yra nuo 21-erių iki 63-ejų. Parskraidintuosius lydėjo 52 Anglijos pareigūnai. Be įgulos, daugiau kitų keleivių lėktuve nebuvo.

Atvykę prie orlaivio trapo pasieniečiai Lietuvos piliečius savo transportu pristatė į Vilniaus oro uosto pasienio užkardą. Anglijos pareigūnai iš lėktuvo neišlipo ir netrukus išskrido atgal.

Vieno išsiųstojo, Marijampolės gyventojo, paieška buvo paskelbta ir Lietuvoje. Jo ieškojo Marijampolės policija. Vyrą pasieniečiai sulaikė, jis bus perduotas policijos konvojui.

Po dokumentų patikros ir apklausų kiti grąžintieji buvo paleisti. Prieš išskrendant visiems 18-ai lietuvių Anglijoje buvo atlikti COVID-19 testai. Testų rezultatai buvo neigiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.