Greta Pakruojo esančiame kaime vidury gatvės rastas vyro kūnas: policija prašo pagalbos aiškinantis aplinkybes

Sekmadienį vakare netoli Pakruojo ant važiuojamosios kelio dalies rastas vyras su sužalota galva ir nerodantis jokių gyvybės ženklų. Įtariama, jog vyriškis buvo partrenktas transporto priemonės.

Netoli Pakruojo ant važiuojamosios kelio dalies rastas vyras su sužalota galva ir nerodantis jokių gyvybės ženklų. Įtariama, jog vyriškis buvo partrenktas transporto priemonės.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Netoli Pakruojo ant važiuojamosios kelio dalies rastas vyras su sužalota galva ir nerodantis jokių gyvybės ženklų. Įtariama, jog vyriškis buvo partrenktas transporto priemonės.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2021, 5:18 PM

Šiaulių apskrities VPK teigimu, spalio 3 d. apie 1 val. 17 min. Pakruojo r., Padubysio kaime, neapšviestoje Šeduvos gatvėje, ant važiuojamosios dalies, rastas be gyvybės ženklų sužalota galva vyras. Atvykę medikai konstatavo jo mirtį. Asmens tapatybė nenustatyta.

Pareigūnai ieško transporto priemonės, mirtinai traumavusios pėsčiąjį

Pareigūnams įvertinus incidentą ir nustačius galimas įvykio aplinkybes, įtariama, kad vyrą mirtinai traumavo transporto priemonė.

Pakruojo rajono VPK pareigūnai dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ieško šio įvykio liudytojų. Prašomi visi, tarp spalio 2 d. 20.00 val. ir spalio 3 d. 3.00 val. važiavę rajoniniu keliu Rozalimas-Plaučiškiai-Pakalniškiai su automobiliais, kuriuose įrengti vaizdo registratoriai, ar tie, kas turi informacijos apie šį įvykį, paskambinti Pakruojo rajono policijos komisariato vyriausiajam tyrėjui Robertui Valiušiui telefonu (8 700) 61640 arba parašyti elektroniniu paštu robertas.valiusis@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.