Uostamiestyje sulaikytas narkotikų ir psichotropinių medžiagų platinimu įtariamas vyras

Klaipėdos miesto pareigūnai uostamiestyje sulaikė 1968 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu.

 Klaipėdos miesto pareigūnai uostamiestyje sulaikė 1968 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Klaipėdos miesto pareigūnai uostamiestyje sulaikė 1968 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimu.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-14 15:28

Ikiteisminį tyrimą pareigūnai pradėjo 2021 m. gegužės mėn., gavę informacijos, kad uostamiestyje vienas asmuo galimai platina narkotines ar psichotropines medžiagas.

Spalio 11 d., atlikus daug neviešo pobūdžio veiksmų, įtariamasis buvo sulaikytas Klaipėdoje. Jo bute pareigūnai rado plastikinį maišelį su biria medžiaga, 5 tabletes ir 0,5 litrų talpos butelį su skaidriu skysčiu, įtariama narkotinėmis medžiagomis. Anksčiau jau septynis kartus už disponavimą narkotinėmis medžiagomis ar jų platinimą teistas vyras teismo sprendimu suimtas trims mėnesiams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtariamajam pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Už tai gali grėsti laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.