Vilniaus rajone garažų masyve pareigūnai aptiko nelegalių gaminių laikymą ir neteisėtą prekybą jais

Garažų masyve Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai apsilankė gavę informacijos apie neteisėtą prekybą ir nelegalių gaminių laikymą.

Garažų masyve Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai apsilankė gavę informacijos apie neteisėtą prekybą ir nelegalių gaminių laikymą.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Garažų masyve Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai apsilankė gavę informacijos apie neteisėtą prekybą ir nelegalių gaminių laikymą.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-22 11:36

Kaip teigia Vilniaus apskrities policija, spalio 21 d. Juodšilių seniūnijoje, Valčiūnų kaime, viename iš garažų, kuriuo naudojosi Vilniaus rajono gyventojas, pareigūnai aptiko apie 10 litrų skysčio, turinčio spirito kvapą, 5 dėžes su degtine „Beluga“, cigarečių „Fest“, nepaženklintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyto pavyzdžio banderolėmis.

Vaizdo medžiaga iš įvykio vietos prieinama per pateiktą nuorodą.

Patikrinimo metu pareigūnai nustatė, kad šis vyras neteisėtai prekiavo ir autoprekėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nelegalaus disponavimo akcizais apmokėtomis prekėmis su tikslu jas platinti. Už tokį nusikaltimą gresia bausmė viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.