Įsilaužimų į automobilius gausa Vilniuje: pagrindinis taikinys – multimedijos

Šeštadienį Vilniuje ir Vilniaus rajone – daugybė įsilaužimų į automobilius, jos dalių vagysčių. Dėl įvykų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Vilniuje ir Vilniaus rajone – daugybė įsilaužimų į automobilius, jos dalių vagysčių. Dėl įvykų pradėti ikiteisminiai tyrimai.<br>K.Bivainio asociatyvi nuotr.
Vilniuje ir Vilniaus rajone – daugybė įsilaužimų į automobilius, jos dalių vagysčių. Dėl įvykų pradėti ikiteisminiai tyrimai.<br>K.Bivainio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2021, 1:15 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, spalio 23 d. apie 10 val. 30 min. Vilniuje, Apkasų g., pastebėta, kad iš automobilio „BMW 328i“ (pagamintas 2013 m.), išdaužius durelių mažojo lango stiklą, pavogta multimedijos ekranas.

Nuostolis – 1 700 eurų. 

Spalio 23 d. 10 val. 30 val. Vilniuje, Gerosios Vilties g., pastebėta, kad iš automobilio „VW Touran“, išdaužius durelių lango stiklą, pavogta multimedija RNS510.

Nuostolis – 2 150 eurų. 

Spalio 23 d. apie 11 val. Vilniaus r., Avižienių sen., Klevinės vs., pastebėta, kad nuimta ir pavogta automobilių „Jaguar“, „Mercedes Benz“, BMW X5, BMW X4 ir BMW šoninių veidrodėlių stikliukai.

Nuostoliai tikslinami. 

Spalio 23 d. 11 val. 33 min. Vilniaus rajone, Avižienių seniūnijoje, Klevinėje, pastebėta, kad nuimta ir pavogta dviejų automobilių BMW bei automobilio „Mercedes Benz“ šoninių veidrodėlių stikliukai.

Nuostoliai tikslinami. 

Spalio 23 d. apie 12 val. 20 min. Vilniuje, Verkių g., pastebėta, kad iš automobilio „Škoda Suerb“, išdaužius durelių lango stiklą, pavogta multimedija.

Nuostolis – 2 200 eurų.

Spalio 23 d. apie 12 val. 20 min. Vilniuje, Verkių g., pastebėta, kad iš automobilio „VW Passat“, išdaužius durelių lango stiklą, pavogta multimedija.

Nuostolis – 3 000 eurų.

Dėl visų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.