„Taško“ savininkė pareigūnus pasitiko apsiginklavusi peiliais – nuginklavo tik elektros šokas

Elektros impulsinis prietaisas „Taser“ nuginklavo moterį, kuri apsiginklavusi peiliais pastojo kelią policijos pareigūnams. Per kratą jos namuose rasta naminukės ir kontrabandinių cigarečių. Moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

 „Taško“ savininkė pareigūnus pasitiko apsiginklavusi peiliais – nuginklavo tik elektros šokas.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 „Taško“ savininkė pareigūnus pasitiko apsiginklavusi peiliais – nuginklavo tik elektros šokas.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 1:26 PM, atnaujinta Oct 29, 2021, 1:30 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, siekdami mažinti nelegalią alkoholio apyvartą ir reaguodami į gyventojų pranešimus, spalio 23 d. atliko policinę priemonę.

Šalčininkų r., Dieveniškių seniūnijoje, Kalvių kaime, policijos pareigūnai apsilankė sutuoktinių (gimusių 1974 m.) namuose. Jų namas vietos gyventojams ir policijos pareigūnams žinomas – čia visą parą galima įsigyti nelegalaus alkoholio. Sutuoktiniai jau yra bausti už nelegalią prekybą alkoholiu.

Pareigūnams užfiksavus prekybos namine degtine faktą, buvo nuspręsta neatidėliotinai atlikti kratą, tačiau namo šeimininkė, jiems užstojo kelią ir, paėmusi į rankas du virtuvinius peilius, neįsileido policijos pareigūnų. Tik elektros impulsinis prietaisas „Taser“ nuginklavo aršią moterį.

Kratos namuose metu buvo rasta naminės degtinės ir kontrabandinių cigarečių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Įtariamoji uždaryta į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.