Iš greta Telšių esančios aptvertos teritorijos ilgapirščiai pagrobė du automobilius

Iš netoli Telšių esančios aptvertos teritorijos pavogti du autmobiliai. Vėliau jie rasti negyvenamoje sodyboje, sulaikyt įtariamieji.

Iš netoli Telšių esančios aptvertos teritorijos pavogti du autmobiliai. Vėliau jie rasti negyvenamoje sodyboje, sulaikyt įtariamieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Iš netoli Telšių esančios aptvertos teritorijos pavogti du autmobiliai. Vėliau jie rasti negyvenamoje sodyboje, sulaikyt įtariamieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2021, 1:34 PM

Telšių apskrities VPK teigimu, spalio 12 dieną,Telšių rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Telšiuose, iš aptvertos teritorijos, buvo pavogti du automobiliai. Paaiškėjo, jog išlaužus vartus buvo patekta į įmonei priklausančią teritoriją, iš kurios pavogtas įmonei priklausantis VW CADDY automobilis, pagamintas 2005 m., bei įmonės darbuotojui, gimusiam 1948 m., priklausantis automobilis AUDI A6, pagamintas 1995 m.

Pareigūnų dėka, spalio 14 d. automobiliai buvo rasti Telšių rajone esančiame Stulpinų kaime, negyvenamoje sodyboje.

Tris įtariamuosius, gimusius 1998 m., 1999 m. ir 2000 m., pareigūnams pavyko greitai nustatyti ir sulaikyti. Jie policijai jau buvo žinomi dėl kitų panašaus pobūdžio nusikaltimų. O štai būtent apklausos metu įtariamieji ir prisipažino padarę šią nusikalstamą veiką bei nurodė, kur paslėpė automobilius. Jiems buvo paskirtos kardomosios priemonės – dokumento paėmimas ir rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Vaikinų atžvilgiu pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.