Į Varėnos r. parduotuvę lyg apsėstas laužiasi tas pats 20-metis – jau pasiekė rekordą

Nuošaliame Varėnos rajono kaime esanti parduotuvė šiemet tapo liūdna rekordininke. Į ją lyg apsėstas net aštuonis kartus brovėsi tas pats vagišius. Parduotuvės darbuotojai nespėja stiklinti vis daužomų langų.

Su teisėsauga jokių reikalų neturėjusio jaunuolio akiratyje šių metų balandžio pabaigoje atsidūrė Daržininkų parduotuvė, į kurią jis ėmė laužtis beveik kas mėnesį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Su teisėsauga jokių reikalų neturėjusio jaunuolio akiratyje šių metų balandžio pabaigoje atsidūrė Daržininkų parduotuvė, į kurią jis ėmė laužtis beveik kas mėnesį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2021, 7:18 AM

Praėjusį šeštadienį 4 val. 40 min. Daržininkų kaimo parduotuvėje suveikė signalizacija.

Įsibrovėlis buvo išlaužęs vietoj lango stiklo pritvirtintą kartono plokštę ir pavogęs įvairių prekių.

Pareigūnai bemaž neabejojo, kad vėl plėšikavo gretimame Šalčininkų rajono kaime gyvenantis 20-metis.

Su teisėsauga jokių reikalų neturėjusio jaunuolio akiratyje šių metų balandžio pabaigoje atsidūrė Daržininkų parduotuvė, į kurią jis ėmė laužtis beveik kas mėnesį. Vaikiną domino tik cigaretės ir alus.

Įtariamąjį pavyko nustatyti po antro apiplėšimo.

Į Daržininkus pareigūnai atvyko su tarnybiniu šunimi. Tą sykį keturkojis dar nespėjo suosti pėdsakų, kai kitas pareigūnų ekipažas laukuose pastebėjo sprunkantį žmogų. Pareigūnai bėglį pasivijo ir sulaikė.

Gresianti baudžiamoji atsakomybė jaunuolio neatbaidė nuo plėšikavimo. Varėnos policijos komisariate dėl įžūlaus įsilaužėlio įvykdytų vagysčių vyksta aštuoni ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.