Be proto brangi internetinio žaidimo paskyra – atblokuoti norėjęs vaikinas prarado 72 tūkst. eurų

Jaunas vilnietis tik praradęs 72 tūkst. eurų kreipėsi pagalbos į policiją. Vaikinas tvirtina, kad pinigus kažkam atidavė už internetinio žaidimo paskyros atblokavimą.

Be proto brangi internetinio žaidimo paskyra – atblokuoti norėjęs vaikinas prarado 72 tūkst. eurų.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Be proto brangi internetinio žaidimo paskyra – atblokuoti norėjęs vaikinas prarado 72 tūkst. eurų.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2021, 8:55 AM, atnaujinta Nov 11, 2021, 9:03 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 10 d. 14 val. 33 min. Vilniaus apskrities VPK gautas pranešimas, kad jaunas vyras (gim. 2000 m.) nuo š.m. spalio 12 d. iki lapkričio 8 d. nepažįstamam asmeniui už kompiuterinių žaidimų paskyros atblokavimą į nurodytą sąskaitą pervedė 72 000 eurų.

Surinkta medžiaga dėl sukčiavimo.

Baudžiamasi kodeksas nurodo, kad tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo didelės vertės svetimą turtą ar turtinę teisę arba didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes arba išvengė didelės vertės turtinės prievolės, arba ją panaikino, arba sukčiavo dalyvaudamas organizuotoje grupėje, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.