Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnas ne tarnybos metu sulaikė girtą vairuotoją

Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnas ne tarnybos metu sulaikė girtą vairuotoją.

Patrulis Vismantas Turauskas, po tarnybos vykdamas į namus, sulaikė neblaivų vairuotoją.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Patrulis Vismantas Turauskas, po tarnybos vykdamas į namus, sulaikė neblaivų vairuotoją.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-15 10:52

Pasak Klaipėdos apskrities policijos, lapkričio 11 d. apie 19 val. 40 min., Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos Kelių patrulių kuopos 1-ojo būrio vyriausiasis patrulis Vismantas Turauskas, po tarnybos vykdamas į namus, sulaikė neblaivų vairuotoją.

Važiuodamas Slengių kaimu, prie Saulės ir Smeltaitės g. sankryžos, pareigūnas pamatė, kad priešinga kryptimi atvažiuojančio automobilio „Peugeot“ vairuotojas staiga išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, priešais jo automobilį. Pareigūnui siekiant išvengti susidūrimo pradėjus staigiai stabdyti, „Peugeot“ vairuotojas grįžo į savo eismo juostą ir lyg niekur nieko nuvažiavo toliau.

V.Turauskas, įtardamas, kad vairuotojas greičiausiai yra neblaivus, apsisuko, iškvietė kolegas ir važiavo paskui „Peugeot“ kol šis sustojo. Tada iš užvedimo spynelės ištraukė raktelius ir užrėmė vairuotojui automobilio dureles, kad šis negalėtų pasišalinti.

„Peugeot“ vairavęs vyras, pasak pareigūno, buvo akivaizdžiai neblaivus – nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, jis nesiorientavo aplinkoje, judesiai buvo nekoordinuoti.

Atvykę policijos pareigūnai, 1975 m. gimusiam vairuotojui nustatė 1,87 prom. girtumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.