Vilniaus oro uoste pasieniečiams įkliuvo du lietuviai

Sostinės oro uoste pasieniečiams įkliuvo du vilniečiai: vienam pasieniečiai neleido išskristi į Egiptą, o kitas sulaikytas dėl anksčiau nusikaltimo.

Vilniaus oro uoste pasieniečiams įkliuvo du lietuviai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus oro uoste pasieniečiams įkliuvo du lietuviai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2021, 4:15 PM, atnaujinta Nov 15, 2021, 4:19 PM

Kasip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, šeštadienį anksti ryte Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Egipto kurortą Hurgadą vykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad vienam keleiviui teks koreguoti savo planus. Atostogauti susiruošęs vyras okumentų kontrolės metu VSAT pareigūnams pateikė, įtariama, vogtą ar neteisėtai pasisavintą pasą.

Supratęs, kad yra demaskuotas, vyras pasieniečiams prisistatė 59-erių Lietuvos piliečiu. Po apklausos dokumentas iš vilniečio paimtas, o jam pačiam į užsienį išvykti neleista.

Tą pačią dieną po pietų Vilniaus oro uoste pasieniečiai patikrino reisu iš Anglijos miesto Birmingemo atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno atvykusiojo, Vilniuje gyvenančio 20-ies metų vyro, paiešką šių metų spalį paskelbė Vilniaus policija. Jis yra kaltinamas nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam sostinės policijos konvojui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?