Klaipėdoje sučiupti parduotuves švarinę jaunuoliai

Klaipėdos policija praneša sulaikiusi du jaunuolius, įtariamus ne viena vagyste iš parduotuvių.

 Klaipėdoje sučiupti parduotuves švarinę jaunuoliai.<br> Klaipėdos apskrities VPK asociatyvi nuotr.
 Klaipėdoje sučiupti parduotuves švarinę jaunuoliai.<br> Klaipėdos apskrities VPK asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2021, 9:59 AM, atnaujinta Nov 16, 2021, 10:03 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, lapkričio 13 d. apie 5 val. 28 min. buvo gautas pranešimas iš apsaugos įmonės, kad Vingio g., Klaipėdoje, yra išdaužti prekybos centro įėjimo durų stiklai.

Peržiūrėjus vaizdo įrašus nustatyta, kad juos išdaužė du asmenys, vienas iš jų pateko į parduotuves patalpas, pavogė alkoholinių gėrimų ir abu pasišalino.

Klaipėdos policijos pareigūnai tą pačią dieną apie 20 val. įtariamuosius (gimusius 2003 m. ir 2004 m.) sulaikė ir uždarė į areštinę.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai įtaria, kad minėti jaunuoliai gali būti įvykdę dar tris analogiškas nusikalstamas veikas.

Lapkričio 3 d. naktį Pajūrio g., Klaipėdoje, iš parduotuvės, išdaužus lauko durų stiklus, buvo pagrobta apie 10 butelių alkoholinių gėrimų. Lapkričio 9 d. kiek po vidurnakčio pranešta, kad išdaužus durų stiklą buvo patekta į parduotuvę, esančią Taikos pr., Klaipėdoje, ir iš jos pavogti 3 buteliai alkoholinių gėrimų.

Dar viena vagystė įvykdyta lapkričio 12 d. apie 3 val. – Mogiliovo g., Klaipėdoje, esančioje parduotuvėje buvo išdaužtas avarinio įėjimo durų stiklas, bei pavogta alkoholinių gėrimų ir tabako gaminių.

Lapkričio 15 d. teismo sprendimu abu anksčiau ne kartą už vagystes jau teisti įtariamieji suimti mėnesiui laiko.

Už vagystę įsibraunant į patalpas įtariamiesiems gresia bauda, areštas, laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.