„Apsukri“ senolė patraukta baudžiamojon atsakomybėn

Šalčininkų r., Naujakiemio kaim gyvenanti garbaus amžiaus senolė, ne kartą bausta už nelegalią prekybą alkoholiu, savo veiklos vis nenutraukia. Paskirtos baudos moters neatgraso – jos namuose vis dar galima įsigyti nelegalaus alkoholio. Apie tai pareigūnams praneša vietos gyventojai.

 „Apsukri“ senolė patraukta baudžiamojon atsakomybėn.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 „Apsukri“ senolė patraukta baudžiamojon atsakomybėn.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2021, 9:44 AM, atnaujinta Nov 18, 2021, 9:46 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, vykdydami priemones šešėlinės ekonomikos reiškiniams mažinti, lapkričio 13 d. vėl apsilankė apsukrios senolės namuose. Įvykio vietoje buvo ne tik sulaikyti pirkėjai, atvykę įsigyti alkoholio į nelegalią „parduotuvę“, bet ir rasta daug įvairių alkoholio produktų.

Senolė nelegaliu verslu užsiima kelerius metus. Nors ji kaskart ir sumoka nemenkas baudas, tačiau savo „verslo“ neatsisako.

Šįkart policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto vertimosi ūkine, komercine, finansine ar profesine veikla, o įtariamąją (gimusi 1947 m.) sulaikė.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.