Prekybos centras dar buvo nespėjęs pasigesti pavogtų prekių, kai vagį sučiupo policijos pareigūnai

Trečiadienį Kauno apskrities VPK pareigūnų atidumo dėka, pastebėjus įtartinai besielgiantį asmenį, buvo išaiškinta vagystė iš prekybos centro.

Trečiadienį Kauno apskrities VPK pareigūnų atidumo dėka, pastebėjus įtartinai besielgiantį asmenį, buvo išaiškinta vagystė iš prekybos centro.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Trečiadienį Kauno apskrities VPK pareigūnų atidumo dėka, pastebėjus įtartinai besielgiantį asmenį, buvo išaiškinta vagystė iš prekybos centro.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-18 14:51, atnaujinta 2021-11-18 14:52

Lapkričio 17 d. popietę, apie 16 val., Kėdainių rajone dirbę Kauno apskrities VPK patruliai, įvažiavę į Novočėbės kaime esančio prekybos centro aikštelę, pastebėjo įtarimą sukėlusį vyrą, kuris prie vieno automobilio padėjęs pakuotę su prekėmis, pradėjo staigiai šalintis.

Pareigūnams prisistačius prie besišalinančio asmens, pastarasis patvirtino, kad iš prekybos centro ką tik pavogė prekes – kampinį šlifuoklį ir sekatorius, kurių bendra vertė siekia kiek daugiau nei 200 eurų.

Apie ką tik įvykdytą vagystę policijos pareigūnai nedelsiant informavo prekybos centro darbuotojus, nė nespėjusius pasigesti pavogtų prekių.

Vagystę įvykdęs, praeityje už įvairius nesunkius nusikaltimus, tarp jų ir vagystę, teistas Kėdainių rajono gyventojas (gim. 1978 m.) buvo pristatytas į policijos komisariatą. Jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už nedidelės vertės svetimo turto vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.