Troškimas šašlykų kaunietei nustelbė blaivų protą

Kaunietė taip troško šašlykų, kad grilį šeštadienio popietę užsikūrė daugiabučio namo balkone. Iškviestiems ugniagesiams nepavyko susitarti su agresyvia šeimininke, todėl į pagalbą teko kviestis net policijos pareigūnus.

Kaunietė užsikūrė grilį daugiabučio balkone, nors tai draudžia priešgaisrinės saugos taisyklės.<br>V.Skaraičio asociatyvioji nuotr.
Kaunietė užsikūrė grilį daugiabučio balkone, nors tai draudžia priešgaisrinės saugos taisyklės.<br>V.Skaraičio asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2021, 9:58 AM, atnaujinta Dec 12, 2021, 11:51 AM

Apie Eitkūnų gatvėje esančiame daugiabutyje užkurtą grilį šeštadienį apie 16 val. pranešė dūmų smarvės neapsikentę kaimynai.

Ugniagesių ekipažas netrukus atskubėjo prie daugiabučio ir išvydo iš antrojo aukšto balkono virstančius dūmus. Gelbėtojai perspėjo šeimininkę, kad tai – neleistina, bet įsiutusi kaunietė ne tik neįsileido ugniagesių, bet ir nereagavo į perspėjimus užgesinti grilį.

Ugniagesiai į pagalbą iškvietė policijos pareigūnų ekipažą, bet šeimininkė buto durų neatvėrė ir jiems. Tiesa, policininkai vaizdo registratoriumi užfiksavo pažeidimą, tad priešgaisrinės saugos taisyklių nepaisiusiai kaunietei teks mokėti administracinę baudą.

Ugniagesių ekipažas prie daugiabučio budėjo tol, kol grilis užgeso savaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.