Antradienį įvairiose Lietuvos vietose aptikta nelegaliai laikomų ginklų ir sprogmenų

Antradienį Šiauliuose, Jurbarke, Vilniuje ir Klaipėdoje, tarp gyventojams priklausančio turto, rasta šaunamųjų ginklų, sprogstamųjų medžiagų ir šovinių.

Antradienį Šiauliuose, Jurbarke, Vilniuje ir Klaipėdoje, tarp gyventojams priklausančio turto, rasta šaunamųjų ginklų, sprogstamųjų medžiagų ir šovinių.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Antradienį Šiauliuose, Jurbarke, Vilniuje ir Klaipėdoje, tarp gyventojams priklausančio turto, rasta šaunamųjų ginklų, sprogstamųjų medžiagų ir šovinių.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2021, 9:48 AM, atnaujinta Dec 15, 2021, 10:01 AM

Kaip praneša Policijos departamentas, gruodžio 14 d. 11 val. 9 min. Šiaulių apskrities VPK gautas pranešimas, kad Šiauliuose, Panevėžio g., namuose, tvarkant spintą, rastas pistoletas, kuris galėjo priklausyti mirusiam artimajam.

Įvykio vietoje rastas ir paimtas dujinis pistoletas su dėtuve.

Tą pačią dieną apie 19 val. 30 min. Jurbarke, baigiant gesinimo darbus name, PGT pareigūnai sieninėje spintelėje rado revolverį. Ginklas paimtas. 

Antradienį apie 21 val. Vilniuje, Lvovo g., sulaikytas neblaivus (2,75 prom.) vyras (gim. 1966 m.), pas kurį rastas ir paimtas galimai automatinis pistoletas su dėtuve, kurioje buvo 5 šoviniai.

Vyras uždarytas į areštinę.

Gruodžio 14 d. apie 9 val. 40 min. Klaipėdoje, I.Simonaitytės g., bute, rasti ir paimti galimai dvi mokomosios granatos bei 79 garsiniai šoviniai.

Dėl šių įvykių surinkta medžiaga arba pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis (LR BK 253 str. 1 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.