Švenčionių r. rasta kontrabandinių rūkalų ir naminukės

Užfiksavus neteisėtos prekybos alkoholiu veiklą, „pardavėjos“ namuose aptikta ne tik naminukės, bet ir kontrabandinių rūkalų.

Švenčionių rajone užfiksuota neteisėta prekyba alkoholiu.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Švenčionių rajone užfiksuota neteisėta prekyba alkoholiu.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 3:20 PM

Gruodžio 14 d. Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai specialiosios priemonės metu apsilankė vienos Pabradės miesto gyventojos (gimusios 1945m.) namuose, praneša Vilniaus apskrities VPK. Netikėto „vizito“ metu pareigūnams ne tik pavyko užfiksuoti prekybos alkoholiu faktą – alkoholį įsigijo vyras (gimęs 1960 m.), bet ir kratos „pardavėjos“ namuose ir pagalbinėse patalpose aptikti 146 pakelius cigarečių NZ, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis, ir du 5 litrų talpos butelius skaidraus bespalvio skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą.

Švenčionių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.