Greitį viršijęs vairuotojas Klaipėdos kelių policijos pareigūnui siūlė kyšį

Penktadienį ryte dėl greičio viršijimo Rietavo savivaldybėje sustabdytas vyriškis pareigūnams siūlė 60 eurų kyšį.

Penktadienį ryte dėl greičio viršijimo Rietavo savivaldybėje sustabdytas vyriškis pareigūnams siūlė 60 eurų kyšį.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Penktadienį ryte dėl greičio viršijimo Rietavo savivaldybėje sustabdytas vyriškis pareigūnams siūlė 60 eurų kyšį.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2021, 11:32 AM, atnaujinta Dec 18, 2021, 10:51 AM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, gruodžio 17 d. apie 9 val. 31 min. Rietavo savivaldybėje, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, greičio kontrolės priemonę vykdę Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai užfiksavo, kad automobilis „VW Golf“ važiavo 143 km/h greičiu, kai leistinas tame kelio ruyože yra 110 km/h.

Sustabdžius minėtą automobilį ir jo vairuotojui, 1972 m. gimusiam vyrui, nurodžius to priežastį, vyras bandė „susitarti“ – pareigūnui pasiūlė 60 eurų.

Vyras buvo įspėtas dėl gresiančios atsakomybės, tačiau jis pinigus pasiūlė vėl, įdėdamas juos tarp dokumentų. Pareigūnai už greičio viršijimą surašė administracinio nusižengimo protokolą (pagal LR ANK 416 str. 4 d.), o už bandymą papirkti pareigūną vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė – bauda, laisvės apribojimas, arba areštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.