Tarp taksisto ir pakeleivės dėl neatsiskaitymo kilęs ginčas baigėsi trauma

Šeštadienio rytą Panevėžyje paauglė paprašė 58 metų taksisto nuvežti į netoli miesto esančiame kaime įsikūrusią globos namų šeimyną.

Šeštadienio rytą Panevėžyje paauglė paprašė 58 metų taksisto nuvežti į netoli miesto esančiame kaime įsikūrusią globos namų šeimyną.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šeštadienio rytą Panevėžyje paauglė paprašė 58 metų taksisto nuvežti į netoli miesto esančiame kaime įsikūrusią globos namų šeimyną.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-17 11:38

Pasiekusi kelionės tikslą jaunoji keleivė spruko iš mašinos už vežimą nesumokėjusi. Taksistas pasileido jai iš paskos. Bet jam kelią pastojo šeimynos auklėtoja.

Moters teigimu, kilus barniui, taksistas ją pastūmė ir apsisukęs išėjo. Griūdama nukentėjėlė susižeidė ranką.

Apie patirtą skriaudą ji pranešė policininkams. Pradėtas tyrimas dėl skausmo sukėlimo.

„Kad ir kaip supykęs esi ar jauti kažkokią neteisybę, smurtauti prieš kitus žmones negalima. Vertėtų išsikviesti policiją ir tuos dalykus spręsti šiuolaikiškai“, – paaiškino Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis.

Jo žiniomis, už kelionę su taksistu nebuvo atsiskaityta. Jei vyras pareikštų pretenzijas dėl patirto nuostolio, būtų iškelta administracinė byla ir už paauglę turėtų atsiskaityti jos globėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.