Ilgapirščiai nurinko pėsčiųjų taką link Trijų Kryžių paminklo žyminčias girliandas

Pranešta apie pavogtas girliandas, puošiančias pėsčiųjų taką iki Trijų Kryžių kalno paminklo.

Pranešta apie pavogtas girliandas, puošiančias pėsčiųjų taką iki Trijų Kryžių kalno paminklo.<br>Vilniaus pilių valstybinio kultūrinio rezervato direkcijos Facebooko paskyros nuotr.
Pranešta apie pavogtas girliandas, puošiančias pėsčiųjų taką iki Trijų Kryžių kalno paminklo.<br>Vilniaus pilių valstybinio kultūrinio rezervato direkcijos Facebooko paskyros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2021, 2:54 PM

Šeštadienį, gruodžio 18 d. ryte Vilniaus pilių valstybinio kultūrinio rezervato direkcija Facebooke pranešė, kad nebėra girliandų palei taką ir laiptus, vedančius Trijų Kryžių paminklo link.

„Mums ir policijai labai svarbu žinoti, kada paskutinį kartą jos dar buvo vietoje ir švietė tiek vilniečiams, tiek miesto svečiams. Gal teko būti ir vagystės liudininkais“, - rašė direkcijos atstovai.

Direkcija kviečia visus, kurie nuo vakar, gruodžio 17 d., 15 val., iki šiandienos ryto – gruodžio 18 d., 9 val., lankėsi prie Trijų Kryžių paminklo atsiliepti ir duoti žinoti, ar dar matė veikiančias lemputes. Gal matė pačius ilgapirščius ar įtartintus tipus.

Norint tai padaryti, užtektų mums paskambinti (tel:+37069876594) arba parašyti el. paštu, adresu info@vilniauspilys.lt. Taip pat, jeigu turite bet kokios informacijos, susijusios su padaryta žala Vilniaus miestui, praneškite bendruoju pagalbos numeriu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.