Mielas tarnybinis šuo Mėta pareigūnams vėl padėjo surasti nemažą kiekį narkotikų

Gruodžio 14 d. apie 14 val. 55 min. Plungėje, V.Mačernio g., patruliavę Plungės r. PK pareigūnai pastebėjo automobilį „Mazda 6“, kuriuo važiavo grupė jaunuolių. Automobilį vairavo pareigūnams žinomas 2000 m. gimęs jaunuolis, esantis rizikos asmenų sąraše.

 Mielas tarnybinis šuo Mėta pareigūnams vėl padėjo surasti nemažą kiekį narkotikų.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Mielas tarnybinis šuo Mėta pareigūnams vėl padėjo surasti nemažą kiekį narkotikų.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2021, 2:25 PM, atnaujinta Dec 23, 2021, 2:28 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, automobiliui sustojus prie parduotuvės esančioje aikštelėje, pareigūnai priėjo ir juo važiavusių asmenų paklausė, ar jie neturi draudžiamų daiktų.

Automobilio vairuotojas ir 2006 m. gimęs keleivis nurodė kišenėse tokių turintys – vieno striukės kišenėje rastas cigarečių pakelis, kuriame buvo folijos lankstinukas, kito – permatomas plastikinis gniužulas su augalinės kilmės, žalsvos spalvos galimai narkotine medžiaga.

Plungės r. PK detalesnei automobilio apžiūrai buvo pasitelktas tarnybinis šuo Mėta, kuris nurodė, kad narkotinių medžiagų gali būti bagažinėje esančioje kuprinėje. Atidarius kuprinę rasta dėžutė, kurioje buvo 38 folijos lankstinukai su apie 100 g. žalsvos spalvos, augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos ir skaitmeninės svarstyklės, įtariama skirtos narkotinėms medžiagoms sverti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Vaikinams gresia bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.