Orių kauniečių vairuotojų kivirče sutvisko pistoletas

Į automobilių stovėjimo aikštelėje susiriejusių kauniečių kivirčą teko įsikišti ir policijos pareigūnams, mat vienas konfliktavusiųjų mosavo pistoletu.

Dėl menkniekio susikivirčijus dviem kauniečiams vairuotojams, vienas jų išsitraukė orinį pistoletą.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Dėl menkniekio susikivirčijus dviem kauniečiams vairuotojams, vienas jų išsitraukė orinį pistoletą.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-24 08:40, atnaujinta 2021-12-24 08:53

Drama prasidėjo dėl menkniekio. Ketvirtadienio vakarą apie 18 val. K.Baršausko g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje du vairuotojai vienas kitą apkaltino nesaugiu vairavimu.

Atsiprašyti, paspausti ranką ir palinkėti vienas kitam linksmų švenčių buvo pernelyg neoru, todėl konfliktas peraugo į grasinimų laviną.

„Audi A4” automobilio vairuotojas pagrasino 42 metų vyriškiui ginklu, įsėdo į mašiną ir nuvažiavo.

Pranešimą gavę policijos patruliai netrukus sustabdė įtariamojo automobilį. Daiktadėžėje rastas ginklas, kuriuo mosavo vairuotojas – orinis pistoletas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.