Kūčių naktį – brutalus išpuolis Kėdainių rajone: jaunuolį sudaužę užpuolikai girti sėdo į „Audi“ 30-metis atsidūrė ligoninėje

Kėdainių rajone penktadienį paryčiais nusikaltėliai įsiveržė į 30-mečio vietos gyventojo valdą, žiauriai jį sumušė, tačiau nepraėjus nė valandai užpuolikų kompanija buvo sulaikyta važiuojanti automobiliu. Smurtautojai, įskaitant ir vairuotoją, buvo neblaivūs.

 Kėdainių rajone nusikaltėliai užpuolė vietos gyventoją, kuris nuo sumušimų atsidūrė ligoninėje. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Kėdainių rajone nusikaltėliai užpuolė vietos gyventoją, kuris nuo sumušimų atsidūrė ligoninėje. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2021, 8:54 AM

Nusikaltimas buvo įvykdytas apie pusę šešių ryto Juodžių kaime – du vyrai iš pradžių įsiveržė į nukentėjusiojo namą, o po po jį sumušė kieme.

Būsto šeimininkas dėl galvos ir kitų sužalojimų buvo nuvežta į Kauno ligoninę.

Prieš pusę septynių policijos pareigūnai pareigūnai gana netoli nuo užpuolimo vietos, kelyje Kėdainiai-Lipliūnai-Krakės sustabdė įtarimų jiems sukėlusį automobilį „Audi A4“, kurį vairavo išgėręs 30 metų vyras (0,42 prom.).

Kartu su juo važiavo dar du vyriškiai – bendraamžis (0,53 prom.) ir 33 metų keleivis (1,21 prom.).

Du vyrai iš šios trijulės buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę – jie įtariami nukentėjusiojo užpuolimu. Jiems pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Manoma, jog užpuolikai pažinojo savo auką, kurią nusprendė smūgiai įbauginti arba už kažką atkeršyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.