Vilniaus policija sučiupo ir į pataisos namus grąžino jau trečią kartą pasprukusį kalinį Bėglys laisvėje išbuvo 2 savaites

Dvi savaites laisvėje išbuvęs bėglys sučiuptas ir grąžintas į pataisos namus. Nuolat sprunkantis kalinys per pastarąjį pusmetį į pataisos namus po paieškos parvežamas jau mažiausiai trečią kartą.

 Vilniaus policija sučiupo ir į pataisos namus grąžino jau trečią kartą sprunkantį kalinį.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
 Vilniaus policija sučiupo ir į pataisos namus grąžino jau trečią kartą sprunkantį kalinį.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2021, 7:35 PM, atnaujinta Dec 29, 2021, 7:47 PM

Marijampolės pataisos namai informavo, kad Vilniaus policija šiandien, gruodžio 29 d., sulaikė ir į pataisos namus pristatė į atvirąją koloniją gruodžio 14 dieną negrįžusį Andrių Minkevičių.

Atvirojoje kolonijoje bausmę atliekantis Andrius Minkevičius buvo išleistas į apsipirkti į parduotuvę, tačiau nustatytu laiku negrįžo. Iš atvirosios kolonijos nuteistasis savavališkai pasišalina ne pirmą kartą. Dvi savaites praleidęs laisvėje A.Minkevičius Naujus metus vis dėlto turės pasitikti įkalinimo įstaigoje.

A.Minkevičius į laisvę sprunka jau ne pirmą kartą. Lrytas.lt turimi duomenys rodo, kad per pastarąjį pusmetį į pataisos namus po paieškos jis parvežamas jau mažiausiai trečią kartą.

Pirmą kartą kalinys paspruko dar birželio 18 d., kuomet jis bausmę atlikinėjo Pravieniškėse. A.Minkevičius tąkart tiesiog negrįžo iš darbo Vilniuje. Bėglys buvo sučiuptas liepos 2 d.

Rugsėjo 2 d. vėl pranešta apie A.Minkevičiaus dingimą. Šį kartą jis paspruko iš darbo vietos Rumšiškių seniūnijoje. Netrukus jis buvo sučiuptas.

Paskutinį kartą A.Minkevičius paspruko jau po perkėlimo į Marijampolės pataisos namus gruodžio 14 d.

Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos informuoja, kad bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose asmenys turi teisę savarankiškai be apsaugos lankytis gydymo, savivaldybių įstaigose, parduotuvėse, palikti pataisos namų teritoriją darbo arba trumpalaikių išvykų metu, naudotis mobiliaisiais telefonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.