Girtą kompaniją vežęs beteisis nepilnametis Ukmergės r. sukėlė avariją ir paspruko

Ukmergės policija tiria aplinkybes avarijos, kurią sukėlė girtą kompaniją vežęs beteisis nepilnametis. Po avarijos nepilnametis iš įvykio vietos paspruko.

Girtą kompaniją vežęs beteisis nepilnametis Ukmergės r. sukėlė avariją ir paspruko.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtą kompaniją vežęs beteisis nepilnametis Ukmergės r. sukėlė avariją ir paspruko.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2022, 9:42 AM, atnaujinta Jan 2, 2022, 9:47 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, sausio 1 d. apie 21 val. 40 min. Ukmergės r., kelio Kėdainiai-Šėta-Ukmergė 36 km, automobilis „Opel Zafira“, kaip spėjama, vairuojamas nepilnamečio (gim. 2004 m.), neturinčio teisės vairuoti transporto priemonės, kai teisė vairuoti nėra įgyta, kelio vingyje trenkėsi į atitvarus, nuvažiavo nuo ir apvirto ant šono.

Automobilio keleiviai: girtas (1,88 prom.) vyras (gim. 1999 m.) ir vyras (gim. 1974 m.) dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę. O kartu važiavęs girtas (1,92 prom.) jaunuolis (gim. 2000 m.), suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Vairuotojas iš eismo įvykio paspruko.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.