Šilutėje „darbuojasi“ ilgapirščiai – jų taikinyje sodų nameliai ir juose esantys vertingi daiktai

Policija praneša, jog šaltuoju metų laiku ilgapirščiai itin susidomėjo sodų nameliais. Šilutėje vagišiai į vieną iš jų įsilaužė ir šeimininkams pridarė nemažai žalos.

Šilutėje „darbuojasi“ ilgapirščiai – jų taikinyje sodų nameliai ir juose esantys vertingi daiktai.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
Šilutėje „darbuojasi“ ilgapirščiai – jų taikinyje sodų nameliai ir juose esantys vertingi daiktai.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2022, 5:14 PM

Kaip praneša Tauragės apskrities VPK, Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai informuoja, jog paskutiniu metu Šilutės miesto ir rajono soduose „darbuojasi“ ilgapirščiai.

Pareigūnams apie įsibrovimą į sodo namelį, esantį Šilutėje, Aukštumalos gatvėje, pranešta savaitgalį.

Į sodo namelį ilgapirščiai pateko sugadinę langą. Savininkas pareigūnus informavo, kad iš namelio niekas nebuvo pavogta. Nukentėjusysis padarytą žalą įvertino 220 eurų.

Policijos pareigūnai prašo Šilutės miesto ir rajono sodų namelių savininkų imtis visų atsargumo priemonių. Esant galimybei iš sodo namelių reikėtų išsivežti vertingiausius daiktus.

Prašome gyventojų atidžiai apžiūrėti be priežiūros laikomus sodo namelius. Pastebėjus įsilaužimo žymes, apie tai pranešti policijos pareigūnams.

Būkite budrūs ne tik soduose, bet ir namuose. Pastebėjus įtartinus asmenis, ar automobilius, stengtis užfiksuoti kuo daugiau detalių, galinčių padėti juos identifikuoti ir nedelsiant apie tai pranešti policijai.

Saugokit savo ir kitų turtą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.