Vilniuje stovėjimo aikštelėje patikrinus „Audi A4“ vairuotoją pareigūnai rado kvaišalų ir ginklą

Ketvirtadienį Vilniuje stovėjimo aikštelėje pareigūnai patikrino „Audi A4“ automobilį ir jo vairuotoją. Vairuotojo rankoje rastas folijos lankstinukas su, įtariama, narkotine medžiaga, o automobilio salone – nešaunamasis ginklas.

Vilniuje stovėjimo aikštelėje patikrinus „Audi A4“ vairuotoją pareigūnai rado kvaišalų ir ginklą.<br>K.Bivainis asociatyvi nuotr.
Vilniuje stovėjimo aikštelėje patikrinus „Audi A4“ vairuotoją pareigūnai rado kvaišalų ir ginklą.<br>K.Bivainis asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2022, 10:28 AM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, vasario 3 d. apie 00 val. 20 min., Ozo g., Vilniuje, pareigūnai patikrino automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusio automobilio „Audi A4“ vairuotoją (gim. 1982 m.).

Dalinės paviršutinės apžiūros metu pareigūnai pas vairuotoją dešinėje rankoje rado folijos lankstinuką su biria šviesios spalvos medžiaga.

Įtariama, jog lankstinuke – narkotinė medžiaga.

Taip pat ant vairuotojo sėdynės juodos spalvos piniginėje buvo aptiktas užspaudžiamas maišelis su viduje esančiu folijos lankstinuku.

Jame irgi buvo biri, šviesios spalvos medžiaga, kaip įtariama – kvaišalai.

Toliau tikrinant automobilį, jo salone buvo rasta teleskopinė lazda, kuri yra priskiriama prie D kategorijos šaltųjų nešaunamųjų ginklų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.