Po šeimos vakarėlio Biržų rajone pradėti trys tyrimai – už grotų atsidūrė motina ir du sūnūs

Penktadienį vakare Biržų rajone, Užubalių kaime gyvenančios šeimos namuose vykusios išgertuvės baigėsi masinėmis muštynėmis.

 Tėvą sumušęs dvidešimtmetis vaikinas, nepilnametį brolį apkūlęs 23 metų jaunuolis bei savo sutuoktinį ir sūnų sumušusi moteris buvo uždaryti į areštinę.<br>A.Vaitkevičiaus  asociatyvi nuotr.
 Tėvą sumušęs dvidešimtmetis vaikinas, nepilnametį brolį apkūlęs 23 metų jaunuolis bei savo sutuoktinį ir sūnų sumušusi moteris buvo uždaryti į areštinę.<br>A.Vaitkevičiaus  asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-05 13:34, atnaujinta 2022-02-05 14:23

Iš pradžių girtas 23 metų vaikinas, kuriam alkoholio matuokliu vėliau buvo nustatytas 3,58 prom. girtumas, apkūlė savo penkiolikmetį brolį.

Vėliau trečias sūnus – dvidešimtmetis vaikinas, kuriam alkoholio matuokliu buvo nustatytas 3,82 prom. girtumas, primušė ne ką blaivesnį savo 49 metų tėvą. Nuo sūnaus nukentėjusiam vyrui buvo nustatytas 3,22 prom. girtumas.

Šeimos santykių aiškinimąsi užbaigė namų šeimininkė – 45 metų moteris, kuriai alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,05 prom. girtumas, sumušė savo sutuoktinį ir 23 metų sūnų.

Raminti šioje šeimoje per išgertuves kilusių aistrų policijos pareigūnai buvo iškviesti 20 valandą.

Išsiaiškinę, kas nutiko, pareigūnai pradėjo net tris ikiteisminius tyrimus. Tėvą sumušęs dvidešimtmetis vaikinas, nepilnametį brolį apkūlęs 23 metų jaunuolis bei savo sutuoktinį ir sūnų sumušusi moteris buvo uždaryti į areštinę.

Nuo sūnaus ir nuo žmonos pylos gavęs šeimos galva bei vyresnio brolio apkultas penkiolikmetis liko namuose.

Šių šeimoje kilusių muštynių peripetijas besiaiškinantys pareigūnai pradėjo tris ikiteisminius tyrimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.